KOSGEB Uzmanı Tecrübe ve Bilgi Paylaşımı Toplantısı Yapıldı

26 Ekim 16

Üniversitemiz ile KOSGEB Çorum Müdürlüğü katkılarıyla, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 2014-2015 Akademik Yılı Güz Yarıyılında başlanmış olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” ne  2016-2017 Eğitim Öğretim Dönemi’nde de devam edilmektedir. Bu eğitimlere katkı sağlaması amacıyla, Üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Uygulamalı Girişimcilik Dersini alan öğrencilerimiz için; İİBF Konferans Salonunda 18.10.2016 Salı günü, saat 16.00 - 18.00 arasında  “KOSGEB Uzmanı Tecrübe ve Bilgi Paylaşımı" adı altında bir toplantı düzenlenmiştir. Bu toplantıya Uygulamalı Girişimcilik Dersini alan; İşletme Bölümü Normal ve İkinci Öğretim, İktisat Bölümü Normal ve İkinci Öğretim, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Normal ve İkinci Öğretim, Maliye Bölümü’nden çok sayıda öğrenci katılmıştır.

Toplantı, Girişimcilik Eğitimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı, dersin Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Mihriban Cindiloğlu ve Dersin Muhasebe ve Finans Modülü Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Cihat Savsar’ın katkılarıyla düzenlenmiştir. Toplantıda öğrencilerimiz KOBİ Uzmanı Gökhan Yürüer ile buluşmuştur. Toplantı kapsamında KOBİ Uzmanı Gökhan Yürüer, “KOSGEB ve Yeni Girişimci Desteği” hakkında bilgiler vermiştir. Bu eğitimlerin öğrencilerimize, girişimcilik kültürünün gelişimi ve yaygınlaştırılması ile üniversite eğitimi görmüş gençlerin girişimciliğe yönlendirilmesi açısından önemli katkılar sağlayacağı düşünülmektedir.

Tüm bu süreçte desteğini esirgemeyen Çorum KOSGEB Müdürü Hami Danış ve KOBİ Uzmanı Gökhan Yürüer’e de adı geçen dersin sürdürülmesinde sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Toplantı öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sona erdi.

KOSGEB 2
KOSGEB 4