Osmancık MYO’dan Turhan Candan’a Teşekkür Ziyareti

15 Aralık 16

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu idarecileri Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan’ı ziyaret etti.

Okul müdürü Yrd.Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, müdür yardımcıları Yrd. Doç Dr. Kadir Erol, Yrd. Doç. Dr. Demet Tatar ve yüksekokul öğrenci temsilcisi Evren Ergüleç, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu’nda yapılan “İdeal Gençlik” konulu konferansa katılımı ve öğrencilere hediye edilen kitaplar için Turhan Candan’a teşekkür ederek Mart ayında yapmayı planladıkları İstiklal Marşı konulu konferansa davet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turhan Candan da yapılan davet nedeniyle teşekkür ederek İstiklal Marşı konferansına katılmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.