İskilip MYO Öğrencileri, Akademik Ve İdari Personel İle Şehitleri Anma Yürüyüşü

20 Aralık 16
İskilip MYO Öğrencileri, Akademik Ve İdari Personel İle Şehitleri Anma Yürüyüşü

İskilip MYO; İMYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, akademik ve idari personel ile öğrencilerden oluşan kortej İskilip MYO önünden yürüyüşe başladı ardından İskilip Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Heyeti kapıda karşılayan İlçe Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti. Vurgun, "Milletimizin birlik şuuru her şeyin üstesinden gelecek güçtedir" dedi. İskilip MYO Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil'de burada yaptığı konuşmada "Hitit Üniversitesi'nin rektöründen öğrencisine kadar bütün fakülteleri ve bölümleri ile teröre ve güvenlik güçlerine karşı yapılan saldırıları lanetlemektedir. Terör saldırılarında şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileriz" diye konuştu. İskilip MYO korteji ilçe emniyet müdürlüğünden sonra askerlik şubesi ve ilçe jandarma bölük komutanlığını da ziyaret ettiler. Komutanlara taziyelerini ileten heyet daha sonra sessizce dağıldılar. İskilip MYO kortejinin geçişi sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ve alkışladıkları görüldü.

İSKİLİP MYO ÖĞRENCİLERİ, AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL İLE ŞEHİTLERİ ANMA YÜRÜYÜŞÜ
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü