Osmancık Ömer Derindere MYO'dan Güvenlik Güçlerine Destek Ziyareti

24 Aralık 16

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu öğrencileri, okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Toga Çırak, müdür yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Kadir Erol ve Yrd. Doç. Dr. Demet Tatar ve Öğr. Gör. Zeynep İlleez eşliğinde  Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma komutanlığını ziyaret etti. İstanbul’da polis memurlarına, Kayseri’de askerlere düzenlenen terör saldırısından sonra manevi desteklerini iletmek istediklerini dile getiren okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, ülkenin son zamanlarda zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, böyle bir günde zor şartlar altında ülkenin güvenliğini sağlayan polis ve askerin yanında olduklarını, terörü kınadıklarını, saldırılar sonrası şehit olan polisler için başsağlığı dileklerini iletmek üzere Emniyet Teşkilatını temsilen İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiklerini ifade etti.

Ziyarette söz alarak duygularını dile getiren öğrenci Rabia Çaycıoğlu da, “Tüm emniyet teşkilatında ve askeriyede görev yapanlar, bizlerin ana babası, ağabeyi ablası, kardeşi. Onlara, bu terör saldırılarında gelen zararlar bizlerin yüreğini dağlıyor. Geleceği şekillendirecek gençler olarak bizler tüm yüreğimizle, bizlerin güvenliği için kendini feda eden sizlere minnettarız. Allah sizleri korusun, dualarımız sizlerle” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Adem Yüce ise moral ziyaretinden dolayı öğrencilere teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü kapısı önünde polislerle birlikte hatıra fotoğrafı çekinen kafile, buradan  İlçe Jandarma Komutanlığını ziyarete geçti. Öğrencileri girişte karşılayan İlçe Jandarma komutanı J. Yüzbaşı İrfan Kıymaz, öğrencilerin taktim ettiği çiçeği aldıktan sonra, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu. Okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, “Ülkemizde polisimize ve askerimize karşı gerçekleştiren hain saldırıları kınıyoruz. Bizler bu vatanın fertleri olarak polisimizin ve askerimizin yanındayız. Şehit olan polisimiz ve askerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” şeklinde konuştu.