HÜSBED Yeni Sayısı Yayımlandı

28 Aralık 16

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) cilt: 9, sayı: 2, Aralık/2016 sayısı yayımlandı.

Doçentlik başvuruları ve akademik teşvik için istenilen nitelikli dergi sınıfında yer alan, yayın periyodu düzenli bilimsel nitelikli akademik bir dergi olan HÜSBED, bu sayı ile dokuzuncu yılını tamamlamış bulunmaktadır.

HÜSBED, bu sayısından itibaren online olarak yayımına devam edecektir. Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğünden e-ISSN’si alınmıştır.

Yayımlanması isteğiyle Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi’ne göndereceğiniz makale, çeviri, tanıtım ve değerlendirme yazılarınızı, www.sbedergi.hitit.edu.tr/ adresinden Açık Dergi Sistemi’ne ücretsiz üye olarak, kendi hesabınız üzerinden gönderebilirsiniz.

ISSN   : 1308-5107

e-ISSN: 2536-4944

Dergininyeni sayısına ulaşmak için tıklayınız

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü