Yüksekokulumuzdan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına Ziyaret

28 Aralık 16

Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına moral ve destek ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlere Yüksekokul öğrencileri, Okul Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Selim Özdem, Öğr. Gör. Büşra Cebeci, Öğretim Elemanları ve Yüksekokul Sekreteri Aydın Büyükay katıldı.

Milli birlik ve bütünlüğümüze yönelik yapılan terör saldırılarını kınamak, bu saldırılara karşı bir ve beraber olduğumuzu göstermek adına yapılan ziyaretlerde duygu dolu anlar yaşandı.

Şehit güvenlik görevlilerimize rahmet, yakınlarına, Emniyet ve Türk Silahlı Kuvvetleri teşkilatına baş sağlığı dileyen Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan; yaralı polislerimize, askerlerimize ve vatandaşlarımıza da bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için dua ediyoruz. Dedi.

Yaşanan bu menfur saldırının tüm milletimizi ve kurumlarımızı derinden yaraladığını kaydeden Emniyet Amiri Mutlu Cenkıs da ziyaret edenlere teşekkür ederek. “Tüm Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” Dedi.

Emniyet Müdürlüğünün ardından İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek ülkemizdeki yaşanan son terör olaylarının acılarını paylaştılar. J. Üsteğmen Kurtuluş Dönük ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Alaca ilçesinde yüzbir köy ve kasabanın asayiş ve güvenliğinden sorumlu olduklarını, görevlerini Türk Milletine yakışacak şekilde yapmaya çalıştıklarını, Alaca halkının teröre karşı çok duyarlı olduğunu belirterek, sağ olsunlar askerine ve polisine her zaman sahip çıktıklarını belirtti.

Ziyaret esnasında öğrencilerimizin TSK ve Özel Harekat personel alım sınavlarına müracaat edenlerin olduğunu öğrenen J.Üsteğmen Dönük; ziyaretlerinden ve hassasiyetlerinden dolayı öğrenci gençlerimize teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü