Makina Mühendisliği Bölümümüz Tarafından Alapala Makina'ya Teknik Gezi Düzenlendi

06 Aralık 16

30 Kasım 2016 tarihinde Fakültemiz Makina Mühendisliği Bölümü öğrencileri teknik gezi programları çerçevesinde yapılan ziyarette Çorum Organize Sanayi bölgesinde yer alan ve Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Alapala Makina’da incelemelerde bulundular.

Yrd. Doç. Dr. Ferid Köstekci, Yrd. Doç. Dr. M. Emin Erdin ve Arş. Gör. Şafak Aksoy’un eşlik ettiği gezide öğrenciler tahıl depolama sistemleri, yem fabrikası ve un fabrikası makinalarının üretim süreci hakkında bilgiler edindiler. Gezi, öğrencilerin teoride öğrenmiş oldukları bilgilerin pratikte uygulanışını görmeleri açısından oldukça verimli olmuştur.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü