“Edebiyat ile Yaşamak Çok Güzel Doğrusu” Başlıklı Söyleşi Düzenlenecektir

29 Şubat 16

Hitit Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından sürdürülen “Kültür Değerlerimizle Söyleşiler” isimli seri etkinlikler kapsamında 3 Mart 2016 Perşembe günü saat 14.00’te Eğitimci-Yazar Bahri Güven’in konuşmacı olarak katılacağı “Edebiyat ile Yaşamak Çok Güzel Doğrusu” başlıklı bir söyleşi düzenlenecektir.

Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan etkinliğe Üniversitemizin idari, akademik personeli ve öğrencileri ile tüm Çorum halkı davetlidir.

“Edebiyat ile Yaşamak Çok Güzel Doğrusu” Başlıklı Söyleşi Düzenlenecektir

29 Şubat 16