BASF'den Boya Kaporta Eğitimi

08 Mart 16

BASF Teknik Satış Destek Müdürü Suat ÖZTÜRK, Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri ile Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü öğrencilerine yönelik, Yüksekokulumuz konferans salonunda Otomotiv sektörü ile ilgili Boya – Kaporta eğitimi vermişlerdir. Otomotiv Teknolojileri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seyfi POLAT tarafından organize edilen programda, Suat ÖZTÜRK otomotiv sektörünün hızla geliştiği, yetişmiş eleman ihtiyacının her zaman olacağını ve mutlaka temel eğitime önem verilmesi gereğine vurgu yaptılar. Teorik bilgilerinin iş yaşamında uygulanabilirliği açısından bu tür toplantıların çok etkili olduğunu ifade ettiler. Ayrıca Teknik Satış Sorumlusu Yücel CÖMERT'de firma hakkında bilgiler vererek tecrübelerini paylaştılar ve tavsiyelerde bulundular. Sektördeki gelişmeler hakkında detaylı bilgiler alan öğrencilerimiz sorularına cevap buldular.

Programa Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Barış AYAR, Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özgür ÖZDİLLİ, Yüksekokul Öğretim Elemanları, Yrd. Doç. Dr. Seyfi ŞEVİK, Öğr. Gör. Ahmet TUNAY ve Öğr. Gör. Cevat KURT'da katıldılar. Program sonunda Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Menderes SUİÇMEZ bilgilendirme sunumundan dolayı Suat ÖZTÜRK'e teşekkürlerini sundular.