Yüksekokulumuzda Nehrin Piri Koyunbaba Sempozyumu Toplantısı

01 Nisan 16

Üniversitemiz tarafından düzenlenecek olan Nehrin Piri Koyunbaba Sempozyumu ile ilgili olarak Hitit Üniversitesi, Osmancık Belediyesi ve Hitit Akademi Derneği arasında üçlü protokol imzalandı. Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Osmancık Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, İş adamı Selim Bilge, Salim Bilge ve Aytaç Baba’nın bulunduğu toplantıda, yapılacak olan sempozyumla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Rektörümüz. Prof. Dr. Alkan, sempozyumun Ülkemize, Çorum’a ve Osmancık’a önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Toplantı sonrasında İşçimanlar Tarım Makinaları işletmesi sahibi Mustafa İşçiman ziyaret edilerek Elektrik ve Otomasyon Bölümü öğrencilerinin işbaşı eğitimi gözlemlendi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü