Yüksekokulumuzdan Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi'ne Meslek Tanıtım Paneli

18 Nisan 16

Yüksekokulumuz öğretim elemanları gençlerin kariyer planlamasına destek olmak amacıyla Osmancık Ömer Derindere Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldiler. Yrd. Doç. Dr. Kadir Erol, Yrd. Doç. Dr. Bilgehan Tozlu, Yrd. Doç. Dr. Demet Tatar, Öğr. Gör. Ömer Faruk Akmeşe, Öğr. Gör. M. Nurullah Alkan ve Öğr. Gör. E. Ebru Şentürk’ün hazır bulunduğu ziyarette öğretim elemanlarının her biri icra ettikleri meslekler ve yüksekokulumuzdaki programlar hakkında bilgi verdiler. Artı ve eksileriyle mesleklerin tanıtıldığı, iş imkânları, çalışma koşullarının anlatıldığı ve bizzat o mesleği yapan öğretim elemanları tarafından bilgi verildiği panelde, gençlerin kendi özgür iradeleri, yetenek ve istekleri doğrultusunda meslek seçimlerine karar vermelerini sağlamak amaçlanmıştır.