Öğrencilerimiz Aksu Makina’da Düzenlenen “Değirmencilik ve Öğütme Teknolojisi” Konulu Eğitime Katıldı

28 Nisan 16

Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Aksu Makina Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesinde danışmanlık yapan Sayın Joseph Adolph TEICH tarafından, Gıda Müh. Bölümü 4. sınıf öğrencilerimize “Değirmencilik ve Öğütme Teknolojisi” konulu eğitim verildi. Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. B. Latif Aylak ve Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seçil Türksoy gözetimindeki öğrencilerimiz eğitim kapsamında sektördeki gelişmeleri yerinde gözlemleme imkânı buldu.

Eğitim sonrasında Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ali Kılıçarslan’ın Aksu Makina Genel Müdürü Sn. Teyfik Akpınar’a teşekkürleri iletilerek, Mr. TEICH’a Dekanımız adına teşekkür plaketi takdim edildi.