Hentbol Erkek Takımımız Namağlup Yoluna Devam Ediyor

02 Mayıs 16

Amasya’da gerçekleşen Türkiye 1. Lig Hentbol müsabakalarında Hitit Üniversitesi Erkek Hentbol takımı, yaptığı tüm müsabakalar sonucunda galip gelerek Süper Lig yükselme maçlarına katılmaya hak kazanmıştır.

Hitit Üniversitesi grubunda oynadığı 5 maçtan 5’ini kazanarak üstün başarı sağlamıştır. Maç sonrası sporcularımız ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı. Türkiye genelinde Hitit Üniversitesi’nin spor müsabakalarında yükselen başarısında her zaman desteği ve katkısı büyük olan Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan maç sonrası arayarak teknik heyeti ve oyuncuları üstün performanslarından dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Hitit Üniversitesi’nin bu başarısında emeği geçenler başta Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Faruk Yamaner olmak üzere takım antrenörü Araş. Gör. Gül Yağar ve Antrenör Bora Duyar, takım oyuncuları M. Ali Gültekin, Nedim Alp Seçgel, Abdulhamit Özdemir, Ali Can Ünay, Muhittin Ateş, Cem Köç, Burak Tiryaki, Nimetullah Gür, Tugay Kartal, Ufuk Duyum, İrfan Akyüz, İbrahim Soysal, Doğan Aydoğan'dır.

Süper Lige yükselme müsabakalarında takımımıza başarılar diliyoruz.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü