Kırıkkale MKE'ye Teknik Gezi

24 Mayıs 16

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri Kırıkkale Makina Kimya Endüstrisi'ne teknik gezi düzenledi. Geziye Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu müdür yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kadir Erol, Elektronik ve Otomasyon Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bilgehan Tozlu, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Ömer Boyacı, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkanı Öğr. Gör.  Dursun Arslaner, Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü misafir öğretim elemanı Mustafa Gökgöz ve öğrenciler katıldı. Kurum hakkındaki bilgilendirme sunumuyla başlayan etkinlik, kurumun imalat bölümlerinin ziyaret edilmesiyle son buldu.

Gezinin çok yararlı geçtiğinin ve öğrencilerin ufuklarını genişletmeleri adına önemli bir fırsat olduğunun altını çizen müdür yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kadir Erol organizasyonun sağlanmasında büyük emeği geçen Öğr. Gör. Ömer Boyacı'ya ve misafirperverliklerinden dolayı Makina Kimya Endüstrisi yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti.