Özlenen Gençlik Konferansı

25 Mayıs 16

Özlenen Gençlik” Konferansı

Hitit Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu’nda ‘Özlenen Gençlik’ konulu konferans düzenlendi. Osmancık Üniversite AK Parti (ÜNİAK) Teşkilatı tarafından düzenlenen konferansa Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan konuşmacı olarak katıldı.

Yüksekokul Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Kadir EROL ve Yrd. Doç. Dr. Demet TATAR, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, ÜNİAK Başkanı Evren Ergüleç, Osmancık eski Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile birlikte öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konferans öncesi Çorum Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım ve ÜNİAK Başkanı Evren Ergüleç ile birlikte Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Tolga Çırak’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından Turhan Candan, öğrencilere kitap hediye ederek ‘Özlenen Gençlik’ konulu konferans verdi.