Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED)’ nin Yeni Sayısı Yayımlandı

20 Haziran 16

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED)’nin 9/1, Haziran 2016 sayısı yayımlandı.

Doçentlik ve akademik teşvik başvuruları için istenilen nitelikli dergi sınıfında yer alan, yayın periyodu düzenli bilimsel nitelikli bir akademik dergi olan HÜSBED, bu sayı ile dokuzuncu yılına adım atmış bulunmaktadır.

Derginin uluslararası düzeyde tanınırlığını artırmaya yönelik çalışmalar devam etmektedir. Bu amaçla, bu sayıdan itibaren Türkiye’den ve Dünya’nın çeşitli üniversitelerinden alanında uzman akademisyenlerin yer aldığı Yayın Danışma Kurulu (Scientific Advisory Board) oluşturulmuştur.

TÜBİTAK Sosyal ve Beşeri Bilimler Veri Tabanı ULAKBİM dahil olmak üzere on (10) farklı ulusal ve uluslararası indeks tarafından taranan HÜSBED’nin ulusal ve uluslararası düzeyde resmileştirilmesine yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Yayımlanması isteğiyle Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED)’ne göndereceğiniz makale, çeviri, tanıtım ve değerlendirme yazılarınızı, www.sbedergi.hitit.edu.tr/ adresinden Açık Dergi Sistemi’ne ücretsiz üye olarak, kendi hesabınız üzerinden gönderebilirsiniz.

HÜSBED’e ulaşmak için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü