Osmancık Organize Sanayi Bölgesi Müdüründen Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

16 Ekim 17

Osmancık Organize Sanayi Bölgesi  (OSB) Müdürü Emre Gökel Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Osmancık ilçesinde kurulan OSB hakkında bir takım paylaşımlarda bulundu. Osmancık Organize sanayisinin 51 parselden oluştuğunu belirten Emre Gökel, "Bu süreçle birlikte yatırımcılara da arsa tahsisine başlandığını OSB ile Osmancığa gelecek yatırımcılara kolaylık sağlayarak genç nüfusa yeni istihdam alanlarının açılmasını, üretime yönelik sanayinin güçlenmesini ve ilçe ekonomisinin hızla büyümesini hedefliyoruz." dedi. Üniversite sanayi işbirliğinin önemine anlattı. OSB açılacak fabrikalarda Meslek Yüksekokulu öğrencilerine istihdam sağlanacağını belirten Gökel, Meslek Yüksekokulunun kalifiyeli ara eleman yetiştirmesinin önemine değindi. Daha sonra karşılıklı sohbet şeklinde gecen organizasyon öğrencilere OSB hakkında anket doldurulması ile sona erdi. Yüksekokulumuzun değerli saygın muhterem müdürü Yrd. Doç. Dr. Kadir Erol yapılan bu ziyaretten dolayı OSB müdürü Emre Gökel’e teşekkürlerini iletti.

resim1