Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Tarafından “Dilimiz Kimliğimiz” Konulu Etkinlik Düzenlenecektir

16 Ekim 17

Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümü tarafından “Dilimiz Kimliğimiz” konulu etkinlik gerçekleştirilecektir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde 2017 yılının “Türk Dili Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla, ana dilimiz Türkçenin önemine dikkat çekip büyük bir özenle korunup geliştirilmesi adına ülkemizde olduğu gibi üniversitemizde de bir dizi program düzenlenmektedir.

“Dilimiz Kimliğimiz” etkinliği Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda 19 Ekim 2017 Perşembe günü, saat 13.30'da başlayacak olup tüm akademik, idari personelimiz ile öğrencilerimiz ve Çorum halkı davetlidir.

dilimiz kimliğimiz afiş