"Diyabette Güncelleme ve Olgu Tartışma Toplantısı" Yapıldı

24 Kasım 17

18 Kasım 2017 Cumartesi günü, Türkiye Endokrinoloji ve Metabolizma Derneği Diabetes Mellitus  Çalışma ve Eğitim Grubu  tarafından, Çorum İl Sağlık Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin katkılarıyla ‘Diyabette Güncelleme ve Olgu Tartışma Toplantısı’ düzenlenmiştir. Toplantının Koordinatörlüğü İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferit Kerim Küçükler, bilimsel sekretaryasını İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serpil Salman tarafından yapılmıştır.

Toplantımıza Vali Yardımcımız Azmi Yeşil, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ömer Sobacı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Bostancı ve Doç. Dr. Akın Yılmaz, Hastane Yöneticisi Vekili Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar, ilimiz ve diğer illerden  (Amasya, Tokat, Yozgat)  çok sayıda dinleyici katılmıştır. Toplantıda, diyabetin tanı ve tedavisi hakkında vakalar eşliğinde bilgi güncellenmesi yapıldı. Toplantı sonunda düzenleme kurulu ve konuşmacı olarak katılan Prof. Dr. İlhan Satman, Prof. Dr. Sema Akalın, Prof. Dr. Candeğer Yılmaz, Prof. Dr. Şazi İmamoğlu, Prof. Dr. Serpil Salman, Prof. Dr. Serdar Güler, Doç. Dr. Ayşe Kubat Üzüm, Doç. Dr. Faruk Kutlutürk, Doç. Dr. Ferit Kerim Küçükler ve Uzm. Dr. Derya Köseoğlu’na teşekkür belgeleri, Vali Yadımcımız, İl Sağlık Müdürümüz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcılarımız ve Hastane Yöneticisi Vekilimiz tarafından takdim edilmiştir.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü