“Üniversite-Alaca İşbirliği” Kapsamında Bir Dizi Etkinlik Planlanmaktadır

17 Aralık 17

Meslek Yüksekokulumuzda, “Üniversite-Alaca İşbirliği” kapsamında bir dizi etkinlik planlanmaktadır. Bu hafta iki panel ile başlatacağımız bu serimiz ilerleyen zamanlarda da devam edecektir.

İlk iki panelimiz: 'Lisansüstü Eğitim İmkanları' ve 'İş ve İstihdam İmkanları' adını taşımaktadır.

Sosyal Bilimler Enstitüsüne bağlı Tezsiz Yüksek Lisans programlarından İşletme, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Bankacılık ve Finans programlarının derslerinin Alaca’da da yürütülmesi için kısa bir süre önce başlayan girişimlerimiz sonuç vermeye başladı. Atılan somut adımların da anlatılacağı “Lisansüstü Eğitim İmkanları Paneli”, 19 Aralık 2017 Salı saat 13.30 da Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenecektir. Panelimize Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran ve Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özalp panelist olarak katılacaklardır.

Meslek Yüksekokulumuzda bulunan bölümlerimiz sanayi sektörü başta olmak üzere birçok alanda ilişkiler geliştirmektedirler. Bu kapsamda birçok teknik gezi de düzenlenmiştir. Gerçekleştirilmiş olan teknik gezilerde öğrencilerimizin istihdamı konusunda ciddi imkanlar olduğu anlaşılmıştır. Aynı şekilde üniversitemizin birçok birimi tarafından yürütülen sertifikasyon programları ve kurslar aracılığı ile de üniversitenin iş ve istihdam alanında önemli katkı potansiyeli bilinmektedir. Bu çerçevede öğrencilerimiz için iş imkanları Alaca halkı için de üniversitenin sunduğu imkanların tartışılacağı “İş ve İstihdam İmkanları Paneli“ düzenlenmektedir. 22 Aralık 2017 Cuma saat 14.00 de Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenecek olan panele Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başçı, Hitit Üniversitesi İş ve İnsan Kaynakları Merkezi Koordinatörü Ömür Demirer ve Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Makine Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı V. Öğr. Gör. Bünyamin Çiçek panelist olarak katılacaklardır.

Panelimize tüm halkımız ve öğrencilerimiz davetlidir.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü