HÜSBED Aralık 2017 Sayısı Yayımlandı

20 Aralık 17

Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (HÜSBED) 10. cilt 2. sayısıyla siz değerli okuyucularının beğenisine sunulmuş bulunmaktadır.

Doçentlik başvuruları ve akademik teşvik için istenilen nitelikli dergi sınıfında yer alan, yayın periyodu düzenli bilimsel nitelikli akademik bir dergi olan HÜSBED, bu sayı ile onuncu yılını tamamlanmış bulunmaktadır.

Dergimizin Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nden e-ISSN’si alınmış ve e-dergi (online) olarak yayın hayatına devam etmektedir.

Dergimize gönderilen çalışmaların sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Bu yoğun ilgi, aynı sene içerisinde gönderilen bazı çalışmaların takip eden periyotta yayımlanmamasına neden olabilmektedir. Bu konuda, dergimize çalışmalarını gönderecek siz değerli araştırmacıların anlayışlı olacağını ümit etmekteyiz.

Ayrıca, dergimizin bu sayısında hakem/panelist görevinde bulunan değerleri akademisyenlere de teşekkür ederiz.

Yayımlanması isteğiyle Hitit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi’ne göndereceğiniz makale, çeviri, tanıtım ve değerlendirme yazılarınızı, http://dergipark.gov.tr/hititsosbil adresinden açık dergi sistemine ücretsiz üye olarak, kendi hesabınız üzerinden gönderebilirsiniz.

Yeni sayılarda buluşmak temennisiyle