Meslek Yüksekokulumuzda Sağlık Yöneticileri Programı Gerçekleştirildi

20 Aralık 17

18 Aralık Sağlık İdarecileri günü münasebetiyle Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı tarafından bir panel gerçekleştirildi. Panele Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Özak Batıbay,Sungurlu Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdürü Ahmet Gökhan Karapapak,Sağlık Personeli Zühal Akbulut, Yüksekokul akademik personeli ve öğrencileri katıldı.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencisi Enes Özsan’ın yönettiği panelde Sağlık Kurumları İşletmeciliği öğrencilerinden Fatma Gider; Sağlık Ekonomisi ve Sağlık Harcamaları, Mehtap Yılmaz; İyi Bir Sağlık Kurumları İşletmecisi Nasıl Olmalıdır, Gülcan Kabal; Sağlık Hizmetlerinde Hasta ve Çalışan Güvenliği,İbrahim Akbulut ise Hastanelerde Örgütsel Çatışmalar konularında sunum yaptılar.

Panel sonunda Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatma Özak Batıbay tecrübelerini öğrencilere aktararak, öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplandırdı.

Sağlık Yöneticileri
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü