KOSGEB Uzmanı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

21 Aralık 17

Üniversitemiz ile KOSGEB Çorum Müdürlüğü katkılarıyla, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde 2014-2015 Akademik Yılı Güz Yarıyılında başlanmış olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri” ne 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi’nde de devam edilmektedir.

Girişimcilik eğitimlerine katkı sağlaması amacıyla, Üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Uygulamalı Girişimcilik Dersini alan öğrencilerimiz için; İİBF Konferans Salonunda 15.12.2017 Cuma günü, saat 10.00 - 12.00 arasında “KOSGEB Uzmanı Tecrübe ve Bilgi Paylaşımı" adı altında bir toplantı düzenlenmiştir. Bu toplantıya Uygulamalı Girişimcilik Dersini alan; İşletme Bölümü Normal ve İkinci Öğretim, İktisat Bölümü Normal ve İkinci Öğretim, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Normal ve İkinci Öğretim, Maliye Bölümü’nden çok sayıda öğrenci katılmıştır.

Toplantı, Girişimcilik Eğitimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı ve dersin Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Mihriban Cindiloğlu Demirer’in katkılarıyla düzenlenmiştir. Toplantıda öğrencilerimiz KOBİ Uzmanı Nuran Hatipoğlu Dal ile buluşmuştur. Toplantı kapsamında KOBİ Uzmanı Nuran Hatipoğlu Dal, “KOSGEB ve Yeni Girişimci Desteği” hakkında bilgiler vermiştir. Bu eğitimlerin öğrencilerimize, girişimcilik kültürünün gelişimi ve yaygınlaştırılması ile üniversite eğitimi görmüş gençlerin girişimciliğe yönlendirilmesi açısından önemli katkılar sağlayacağı düşünülmektedir.

Tüm bu süreçte desteğini esirgemeyen Çorum KOSGEB Müdürlüğüne ve KOBİ Uzmanı Nuran Hatipoğlu Dal’a adı geçen dersin sürdürülmesinde sağlamış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Toplantı, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sona ermiştir.

KOSGEB Uzmanı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı