Üniversitemiz ve Omron Firması Arasında Eğitim İşbirliği

06 Şubat 17

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nün organize ettiği, “Hitit Üniversitesi ve Omron Firması Eğitim İşbirliği” kapsamında firma eğitmenleri tarafından üniversitemiz ve sanayi personeline yönelik yeni nesil PLC eğitimi verildi.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Mehmet Fatih Işık, Üniversitemizin otomasyon alanında bölgenin eğitim merkezi olma yolunda büyük bir adım attığını, şimdiye kadar yaklaşık 400 kişinin eğitim aldığı bu laboratuvara bölgeden eğitim taleplerinin geldiğini söyleyerek Üniversitemizin adının bu tip faaliyetlerle duyurulmasının öneminin büyük olduğunu ifade etti. Ayrıca eğitim sırasında Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Kılıçarslan'ın ziyareti için de teşekkürlerini sundu. Dekan Kılıçarslan da Üniversite Sanayi İşbirliğine güzel bir örnek olan projeye desteklerinin tam olduğunu vurgulayarak, başarılar diledi.

Omron Firması yetkilileri böyle bir laboratuvarın üniversitede olmasının son derece önemli olduğunu Üniversitemiz ile ileride daha aktif çalışma isteklerini ifade ederek, Fakülte ve Üniversite yönetimine teşekkürlerini sundular.

Üniversitemiz ve Omron Firması Arasında Eğitim İşbirliği