Fen Edebiyat Fakültesinde İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Paneli Düzenlendi

10 Mart 17

10 Mart 2014 Cuma günü saat 10.00'da Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif'i Anma Paneli Düzenlenmiştir. Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bakan moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde; Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hiclal Demir, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Elemanlarından Arş. Gör. Gamze Çağatay konuşmacı olarak katılmıştır.

Anma Programı; İstiklal Marşı, saygı duruşu ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Güler’in açış konuşmaları ile başlamıştır. Program sırasıyla Yrd. Doç. Dr. Mustafa Bakan, Yrd. Doç. Dr. Hiclal Demir ve Arş. Gör. Gamze Çağatay’ın konuşmaları ile devam etmiştir. Başta Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri olmak üzere çok sayıda katılımcının dinlediği program Mehmet Akif Ersoy’un hayatından çeşitli kareleri aktaran slayt gösterimi ile sona ermiştir. Program sonunda Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Emre Güler panelistleri tebrik etmiştir.