Meslek Yüksekokulumuzda “İnsana Yakışır İş İçin Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi” Adlı Konferans Verildi

22 Mart 17

Hitit Üniversitesi tarafından yürütülen “İnsana Yakışır İş İçin Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi” kapsamında kayıt dışı ile mücadele etmede toplumda sosyal güvenlik bilinci ve ahlakının oluşturulması amacıyla planlanan Bilinçlendirme ve Farkındalık Konferanslarının beşincisi Alaca Avni Çelik MYO Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz akademik, idari personel ve öğrencilerimiz ile bir araya gelinen konferansta, Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Menekşe Şahin tarafından "Sosyal Güvenlik Neden Önemli? Neden Sigortalı Çalışmalı ve Çalıştırmalıyız?" “Öğrencilik Dönemi ve Staj Dönemlerinde Sosyal Güvenlik Haklarımız” konularında bilgiler verildi. Konferans sosyal güvenlik konusunda kısa film gösterilerinin ardından kokteyl ikramı ile sona erdi.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü