Lise öğrencilerine Yönelik Bölüm Tanıtım Etkinliği Düzenlendi

27 Nisan 17

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Cem Koçak Özejder Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerine üniversite sınavı eşit ağırlık puanı türünden öğrenci alan son zamanlarda tercih edilen üniversite bölümlerini tanıtmayı planladıkları, etkinlikteki amacın öğrencilerin yetenekleri ve tercihlerine göre bölümleri seçmelerine yardımcı olmak olduğunu, ayrıca Hitit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nun topluma hizmet adına her tür bilimsel desteği vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

Daha sonra okul müdürü Necmettin Ünal yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Etkinliğin 2. oturumunda Yrd. Doç. Dr. Ayhan Babaroğlu Çocuk Gelişimi Bölümü, Yrd. Doç. Dr. Serpil Pekdoğan ve Yrd. Doç. Dr. Derya Atabey Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü tanıtımlarını yaptılar.

3. oturumda Arş. Gör. Aysel TekgözSosyal Hizmetler Bölümünü ve Yrd. Doç. Dr. Ali Ünal Sağlık Yönetimi Bölümünü tanıttılar.

4. oturumda ise Doç. Dr. Habib Erdoğan İşletme Bölümü, Yrd. Doç. Dr. Menekşe Şahin Çalışma Ekonomisi Bölümü,  Doç. Dr. Selçuk Kendirli Bankacılık ve Finans Bölümü tanıtımlarını yaptılar.