Yüksekokulumuzda “Bağımlılığa karşı Psikolojik Dayanıklılık” Paneli Gerçekleştirildi

11 Ekim 18

Dünya Sağlık Örgütü tarafından her yıl farklı temalarla gündeme gelen Dünya Ruh Sağlığı Günü'nün bu yıl ki teması “Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı” olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda Yüksekokulumuz Ethem Erkoç Konferans salonunda Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Öğretim Üyesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Emrah Karadere ve  Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yazla Asafov'un katılımlarıyla “Bağımlılığa karşı Psikolojik Dayanıklılık” paneli gerçekleştirildi.

Bağımlılık sorunu ile mücadele konusunda psikolojik dayanıklılığın önemine değinilen panele öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin yoğun katılım gösterdiği ve bağımlılık ile ilgili sorularına cevap bulabildikleri gözlendi.