Dr. Hülya Çakmak "Havuç Köpüğü Tozu" Projesi ile Finale Kaldı

16 Kasım 18

Mersin Üniversitesi tarafından 11.si düzenlenen Ar-Ge Proje Pazarı 2018 etkinliğine katılan Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Ar. Gör. Dr. Hülya Çakmak “Havuç Köpüğü Tozu” projesiyle finale kalarak sergilenmeye değer görülen projeler arasına girmiştir. TÜBİTAK tarafından da desteklenen ve 14-15 Kasım 2018 tarihinde düzenlenen etkinlikte Dr. Hülya Çakmak projesini sunmuş olup jüri değerlendirilmesi sonucu projesi beğenilen ilk 12 proje arasında yer almıştır. Mersin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından basılan proje özetleri kitapçığı tüm Türkiye’deki Teknoloji Transfer Ofislerine gönderilmiş, ayrıca ilk 12’ye kalan projelerin özetlerinin mail olarak ta ilgili kurumlara iletilerek projelerin patent alınması ve ticarileştirilmesine yönelik tanıtılması amaçlanmıştır.


https://www.youtube.com/watch?v=OiJYMpIxQHQ#t=2m15s

GM-1
T.C. Hitit Üniversitesi Rektörlüğü
Kuzey Kampüsü Çevre Yolu Bulvarı 19030 Çorum