Öğretmenler ve İl Müftülüğü Personeli ile Toplantı Yapıldı

08 Kasım 18

Fakültemiz kalite yönetimi çalışmaları kapsamında 07.11.2018 16.15’de Fakültenin dış paydaşların görüş ve önerilerini almak amacıyla öğretmenlik uygulamasında öğretmen adayı öğrencilere rehberlik yapan öğretmenler ve İl Müftülüğünden idareciler ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak, Dekan yardımcıları Doç. Dr. İsmail Bulut Doç. Dr. Yaşar Türkben ve öğretmenlik uygulaması koordinatörü Doç. Dr. Macid Yılmaz ile il müftülüğünden; Eğt. Uzm. Rahmi Güccan, Şb. Md. Abdullah Salman, il merkezindeki çeşitli okullardan öğretmenler; Atilla Sert, Yusuf Yıldırım, Serpil Ocak, Necdet Yavuz, Hüseyin Kıran katıldı.

Toplantıda fakültemiz son sınıf öğrencileri ile mezun öğrencilerin en çok istihdam edildiği kurum olan MEB ve Diyanette görev yapan personel ile öğrenci yeterlikleri, öğrencilerin güçlü ve geliştirilmesi gereken yönleri hakkında görüş alışverişinde bulunularak değerlendirilmeler yapıldı.

Oldukça verimli geçen toplantının sonunda, fakültenin dış paydaşları ile işbirliğinin devam etmesi ve bu kapsamda etkinliklerin yapılması kararlaştırıldı.

RESİM 1
Hitit Üniversitesi Rektörlüğü