Alapala’dan Yüksekokulumuza Ziyaret

10 Aralık 18

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Akademik yılı açılış dersleri kapsamında ve “3 + 1 İşyeri Uygulaması Eğitim Modeli” çerçevesinde ilgili sektör temsilcilerini, Makine ve Metal Teknolojileri, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri, Elektronik ve Otomasyon Bölümü öğrencilerimizle buluşturduk. Bu kapsamda Çorum Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Alapala Makine Gıda San. Tic. A. Ş. işletme yetkilileri Sezai Aydın ve Murat Çelik Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Açılış dersi niteliğinde olan etkinlikte Sezai Aydın, mesleki iş tecrübelerini aldığı eğitimleri ve Alapa firmasının çalışma faaliyetleri ve uluslararası iş birlikleri hakkındaki bilgileri öğrencilerimize anlattı. Ayrıca Meslek Yüksekokulu Makine Programı mezun öğrencimiz Murat Çelik ise iş hayatına atılacak öğrencilerimize tavsiyelerde bulunarak ulaşmak istedikleri hedefe ancak çok çalışarak varabileceklerini ve bundan asla vazgeçmemeleri gerektiğini söyledi.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin teoride edinmiş oldukları bilgileri uygulama ile birleştirmesi açısından Açılış Derslerinin son derece faydalı geçtiğini söyleyen Müdürümüz Doç. Dr. Sinan Çalışkan vermiş oldukları değerli katkılardan dolayı Alapa İşletme yetkililerine teşekkür etti.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü