Öğretim Elemanımıza Genç Araştırmacı Ödülü

10 Aralık 18

Türk Eğitim-Sen ve Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Türk Dünyası Eğitim Bilimleri ve Sosyal Bilimler Kongresi 7-8 Aralık tarihlerinde Antalya´da gerçekleştirildi. İki gün devam eden ve başta Türk Dünyası´ndan olmak üzere uluslararası akademi camiasından yüzlerce akademisyeni Antalya´da bir araya getiren Kongrede birbirinden farklı alt disiplinler kapsamında pek çok bildiri sunuldu. Kongreye Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Araştırma Görevlisi Alperen Uluer Yaşar da "Çorum Manilerinde Toplumsal Eleştiri" başlıklı bildirisiyle katıldı ve Kongre sonunda kendisine UAESEB ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan tarafından "Dede Korkut Genç Araştırmacı Ödülü" takdim edildi.

Öğretim elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.