Otomotiv Programı Öğrencilerimiz Ahlatcı Volkswagen - Audi Yetkili Servisini Ziyaret Etti

12 Aralık 18

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerimiz “3 + 1 İşyeri Uygulaması Eğitim Modeli” çerçevesinde Öğr. Gör. Barış Ayar ve Öğr. Gör. Özgür Özdilli nezaretinde Ahlatcı Volkswagen - Audi yetkili servisini ziyaret etti.

Ziyarete Ahlatcı Volkswagen - Audi Servis Müdürü Nesimi Gözaçık eşlik etti. Bu kapsamda, öğrencilerimiz hem otomotiv mesleği ile ilgili pratik eğitim almaları yönünde hem de bir dönem uygulamalı eğitim yapacakları servis koşullarını yerinde görme fırsatı buldular.

Otomotiv sektörünün her geçen gün büyük atılımlar yaptığına ve sürekli kendini yenileyen bir sektör olduğuna vurgu yapan Nesimi Gözaçık program öğrencilerimizin teknolojiyi ve otomotiv sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmeleri ve aldıkları eğitimi mutlaka pratik beceriye dönüştürmeleri tavsiyelerinde bulundu.

Öğrencilerimiz sırası ile serviste, araç kabul, bakım atölyesi, elektrik atölyesi, kaporta ve boya atölyelerini gezdi. Ayrıca yıllık peryodik bakımı yapılan  bir aracın müşteriye teslim edilmeden hemen öncesinde son kontrollerin yapıldığı yer olan kalite kontrol birimi ile ilgili bilgiler öğrencilerimize anlatıldı.