Sungurlu Meslek Yüksekokulumuzdan Kızılay'a Kan Bağışı

13 Aralık 18
Sungurlu Meslek Yüksekokulu personelimiz ve  öğrencilerimiz örnek bir davranış sergileyerek Kızılay’a kan bağışında bulundu. Türkiye Kızılay Derneği Çorum Kan Bağış Merkezi tarafından Sungurluda 3 gün süren kan bağışı kampanyasına Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencilerin yanı sıra akademik ve idari personel tarafından kan bağışı yapıldı.

Sungurlu Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr. Üyesi Ömür Demirer, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın önemli örneklerinden biri olan kan bağışının ihtiyaç sahiplerine şifa olduğunu ve binlerce can kurtardığını belirterek, "Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu akademik, idari personeline ve öğrencilerine göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü