Değerler Temel Lisesi ve Eti Anadolu Lisesinden Fakültemize Ziyaret

20 Aralık 18

Demer Eğitim Kurumları Değerler Temel Lisesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grup 7 Aralık 2018 tarihinde,  Eti Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir grup ise 14 Aralık 2018 tarihinde öğretmenleri eşliğinde fakültemize ziyarette bulundu.

Ziyarette Fakültemizde bulunan Multidisiplin Laboratuvarları, Araştırma Laboratuvarı ve Anatomi Laboratuvarı öğrencilere tanıtılarak bilgi verildi. Laboratuvar tanıtımlarının ardından Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Akın Yılmaz ile Fakültemiz Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi ve Dönem II Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi E. Nazlı Hayırlı Özyol tarafından öğrencilere Tıp Fakültesi ile ilgili bir sunum yapıldı.

Üniversiteye hazırlık sürecindeki öğrencilerin motivasyonunu desteklemek ve tercihlerinde yardımcı olabilmek amacıyla düzenlenen program öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından tamamlandı.