Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Öğrencilerimizden Alaca Devlet Hastanesi’ne Ziyaret

20 Aralık 18

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Bahat Comba’nın ve Alaca Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Müdüresi Emine Erbaş’ın girişimleri neticesinde Veterinerlik Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Arzu Comba ve Dr. Öğr. Üyesi Özgen Yılmaz’ın eşliğinde Laborant ve Veteriner Sağlık Programı I. sınıf öğrencilerimiz için Alaca Devlet Hastanesi Laboratuvarı’na teknik gezi düzenlendi. Teknik gezi sırasında  öğrencilerimize laboratuvarda kullanılan cihazlar ve yapılan analizler hakkında teknik bilgi ve tecrübelerini Laboratuvar Sorumlu Teknikeri Ömer Koçak paylaştı. Gezi sırasında kan alma birimi, biyokimya ve hormon laboratuvarı, kan transfüzyon odası ile idrar ve gaita laboratuvarları öğrencilerimize tanıtılmış ve gelecekte kendilerine gerekebilecek bilgiler aktarılmıştır. Öğrencilerimiz için kapılarını bize açan Alaca Devlet Hastanesi Başhekimine ve personeline teşekkür ederiz.

RES