"Çorum İli Kültür Varlıkları" Konferansı Düzenlendi

29 Aralık 18

Karadeniz Arkeolojisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Üniversitemiz Antropoloji Kulübü ortaklığında planlanan, Fakültemiz Sanat Tarihi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Keskin’in konuşmacı olarak katıldığı "Çorum İli Kültür Varlıkları" konulu konferans, 28 Aralık 2018 Cuma günü saat 14:00’te Fen-Edebiyat Fakültesi Abdulkadir Ozulu Konferans Salonu’nda düzenlendi.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Emre Güler ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi İsa Sarının da dinleyici olarak katıldığı program, Antropoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Tolga Çırak’ın açış konuşmasıyla başladı. Öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılanan konferansta Çorum İli Kültür Varlıkları detaylarıyla anlatıldı. Çorumun Kalkolitike uzanan tarihine de değinen Dr. Öğr. Üyesi Esra Keskin, Çorum Kültür Varlıklarını fotoğraflar üzerinden detaylı bir şekilde değerlendirerek, dinleyicilerin ilgisini çekti.
Konuşma sonunda Antropoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Tolga Çırak, Antropoloji Kulübü adına Dr. Öğr. Üyesi Esra Keskin’e teşekkürlerini iletti ve kulübün hediyesini takdim etti.