Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Fakültemize Ziyaret

06 Aralık 18

Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri rehber öğretmenleri koordinatörlüğünde Fakültemizi ziyaret etti.

Üniversiteye hazırlık aşamasındaki öğrencilere tercihlerinde yardımcı olmak ve öğrencilerin motivasyonunu arttırmak amacıyla gerçekleştirilen gezi programında, ilk olarak Fakültemiz laboratuvarları gezdirilerek, fakültemizde yürütülen çalışmalar, araştırma olanakları ve bölümlerimizden mezun olduktan sonra hangi alanlarda çalışabileceklerine dair bilgiler verildi.

Dekanımız Prof.Dr. Ali Kılıçarslan farkındalık yaratarak bilinçlendirme amacıyla gerçekleştirilen bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaparak öğrenci arkadaşlarımızın, kısa ve uzun vadede hedeflerinin olması gerektiğini, disiplinli bir çalışma ile ancak başarıya ulaşabileceklerini, ülkemize ve tüm insanlığa faydalı bir birey olma yolunda kendilerini geliştirebileceklerini belirtti.

G-1
G-2