Cazgır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır’dan Yüksekokulumuza Ziyaret

14 Mart 18

Cazgır A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cazgır, Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Ziyarette Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan ve Öğretim Elemanlarımız da hazır bulundular. İnovasyon, akıl, beceri ve sosyal sermayenin konuşulduğu etkinlikte Cazgır, sektörle ilgili tecrübelerini aktararak mesleki yetkinlikle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.

İş hayatındaki temel noktalar ve deneyimlerinden bahseden Cazgır, tecrübenin para ve diplomadan daha önemli olduğunu belirtti. Özellikle kazanılan tecrübelerin paylaşılmasından korkulmaması gerektiğini vurguladı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Sinan Çalışkan, günümüzde yıkıcı-yok edici rekabet ortamında rakiplerimizden bir adım öne çıkabilmek için, birden çok yöntem, birden çok strateji ve birden çok planın yapılması gerektiğini ayrıca iş hayatında bu çalışmaların etkin bir şekilde sürekli hale getirilmesi ve geniş bir bakış açısı ile bunun yapılmasının daha verimli olacağını söyledi.

Program sonunda Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Sinan Çalışkan bilgilendirme sunumundan dolayı Orhan Cazgır’a teşekkürlerini sundular.

Teorik bilgilerin, iş yaşamında uygulanışını değerlendirme fırsatı da bulan öğrencilerimiz, detaylı bilgiler alarak sorularına cevap buldular.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü