Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı 21. Ulusal Cerrahi Kongresinde Temsil Edildi

17 Nisan 18

21. Ulusal Cerrahi Kongresi 11-15 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya’da yapıldı. Her iki yılda bir yapılan ve Genel Cerrahi alanında düzenlenen bu en büyük kongreye yaklaşık 3000 genel cerrahi uzmanı katıldı. Kongreye Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı bilimsel olarak büyük katkıda bulundu. Genel Cerrahi Anabilim Dalı kongrede, bir panelde oturum başkanlığı, bir konferans konuşması, 5 sözel bildiri ve 4 poster bildiri ile temsil edildi. Genel Cerrahi alanında ülkemizin en önemli bilimsel aktivitesi olarak kabul edilen kongrede, Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesinin çok sayıda alanda aktif rol alması ve yoğun bilimsel aktivitesi takdirle karşılandı. Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı yaptığı başarılı ameliyatlar ve bilim camiasına yaptığı güncel katkılar sayesinde hem Üniversitemiz hem de bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır.