Tıp Fakültesi Öğretim Üyemize Ödül

15 Mayıs 18

Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği tarafından “Hücre Hayattır” temasıyla düzenlenen 14. Ulusal Histoloji ve Embriyoloji Kongresi yaklaşık 350 kişilik katılımla 10-13 Mayıs 2018 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirildi. Kongrede alanında uzman ulusal ve uluslararası birçok davetli konuşmacının son gelişmeleri paylaştığı panellerin yanı sıra 88 sözlü bildiri ile 117 poster bildiri sunuldu. Kongrede Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi, Temel Tıp Bilimleri Bölümü Histoloji ve Embriyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi E. Nazlı Hayırlı tarafından 2 poster ve 1 sözlü bildiri ile temsil edildi. Sözlü bildirisi Kongre Bilimsel Komitesi tarafından “Sözlü Bildiri Üçüncülük Ödülü”ne layık görülen öğretim üyemiz ayrıca kongrede gerçekleşen Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği Genel Kurulunda 15. Dönem Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi. Bu başarısından dolayı Dr. Öğr. Üyesi E. Nazlı Hayırlı’yı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.