Rektörümüz İftarda Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

16 Mayıs 18

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan ilk iftar yemeğinde İskilip Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim elemanlarıyla bir araya geldi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık, Genel Sekreter Erdal Kanık, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı ve Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Kılıçarslan ile Üniversitemiz öğretim elemanları ve daire başkanlarından da katılımın gerçekleştiği iftar programına, Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz yoğun katılım sağladılar.

Hep birlikte yapılan ilk iftarın ardından öğrencilerle çay sohbetinde de bir araya gelen Rektörümüz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek onların taleplerini dinledi.

Rektörümüz İskilip MYO Öğrencileriyle İftar’da Bir Araya Geldi