15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi Öğrencilerinden Fakültemize Ziyaret

18 Mayıs 18
15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi Öğrencilerinden Fakültemize Ziyaret

15 Temmuz Şehitleri Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencilerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik bir grup Okul Müdürü Murat Öncül ve Rehber Öğretmen Özlem Değirmenci’nin eşliğinde Fakültemize ziyarette bulundu. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nurcan Baykam’ında bulunduğu ziyarette öncelikle Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mete Dolapçı tarafından Tıp Fakültesinin tanıtımı yapıldı. Daha sonra sırasıyla Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Ayşegül Taylan Özkan, Dahili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meral Gülhan ve Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Betül Bozkurt tarafından bölüm tanıtımları gerçekleştirildi. Tanıtımların ardından Dekanımız Prof. Dr. Mete Dolapçı tarafından Fakültemizdeki Multidisiplin Laboratuvarları, Araştırma Laboratuvarı ve Anatomi Laboratuvarı öğrencilerle birlikte gezilerek bilgi verildi.