Öğrenci Değişim Programları Hakkında Bilgilendirme

14 Mart 19

Üniversitemiz Erasmus+ Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Gökçe Merey, öğrenci değişim programları hakkında bilgilendirme yapmak üzere öğrencilerimizle bir araya geldi. Özellikle Erasmus+ programına ilişkin süreçlerin detaylı olarak aktarıldığı sunumda, yurtdışı eğitim ve staj hareketliliğine katılımın katılımcı öğrencilere kazandırdıklarına geniş yer verildi. Ayrıca www.erasmus.hitit.edu.tr üzerinden sürecin nasıl yönetilebileceği ve denkliğe sahip yurtdışı kurumlarına ilişkin bilgilerin nasıl edinileceği uygulamalı olarak öğrencilerimize gösterildi.

Sunum sonunda kurumumuz müdürü Doç. Dr. Bahat Comba, önyargısız ve özgüvenli bir şekilde bu süreçlere katılım sağlamaları konusunda öğrencilerimize tavsiyede bulundu. Hitit Üniversitesi’nin öğrencisi olmanın sadece derslere katılım sağlamak olmadığı; kurumumuz tarafından sunulan bu tip imkanların mutlaka öğrenciler tarafından değerlendirilmesi gerektiği vurgusunu yaptı.

Hitit Üniversitesi’nin pek çok imkanından biri olan Erasmus+ Öğrenci Değişim Programı hakkındaki bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşan Doç. Dr. Gökçe Merey’e emekleri için teşekkür ederiz.

Ogrenci_Degisim_Programlari