Otomotiv Programı Öğrencilerimizden Karataş Grup ‘a Ziyaret

15 Nisan 19

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü, Otomotiv Teknolojisi Programı öğrencilerimiz “3 + 1 İşyeri Uygulaması Eğitim Modeli” çerçevesinde Öğr. Gör. Dr. Özgür Özdilli ve Öğr. Gör. Furkan Akbulut eşliğinde Karataş Grup bünyesinde bulunan Honda, Hyundai, Fiat ve Peugeot yetkili servislerini ziyaret etti.

Ziyarete Karataş Grup Hyundai Servis Sorumlu Müdürü Nuray Demiral Eser eşlik etti. Bu kapsamda, öğrencilerimiz hem otomotiv mesleği ile ilgili pratik eğitim almaları yönünde hem de bir dönem uygulamalı eğitim yapacakları servis koşullarını yerinde görme fırsatı buldular. Serviste sırası ile, araç kabul, bakım atölyesi, elektrik atölyesi, kaporta ve boya atölyeleri gezilmiş olup öğrencilerimizin otomotiv sektöründeki son teknolojileri ve sektördeki gelişmeleri yakından takip etmeleri açısından oldukça faydalı geçmiştir.