Anaokul ve İlkokul Öğrencilerinden ‘‘Oyuncaklarınıza Talibiz’’ Projesine Anlamlı Destek

17 Nisan 19

Sungurlu İsmet Paşa İlkokulu 4/B sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Turgay Üğüten ile Müdür Yardımcısı Akif Bolat ve Sungurlu Şehit İlhan Çaylan Anaokulu Papatyalar sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Reyda Akyol, Sungurlu Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde yürütülen ‘‘Oyuncaklarınıza Talibiz’’ projesine oyuncakları ile destek verdi. Anaokul ve ilkokul öğrencileri oyuncaklara ihtiyacı olan arkadaşları ile paylaşmak üzere oyuncaklarını hediye etmek üzere Sungurlu Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler.

Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Ömür Demirer ‘‘Oyuncaklarınıza Talibiz’’ projesi kapsamında anaokul ve ilkokul öğrencilerin bu anlamlı hareketi karşısında öğrencileri tebrik ederek, çocuklara yönelik çalışmalarının önemli bir toplumsal görev olduğunu anımsattı.