Rektörümüzden Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

02 Nisan 19

Rektörümüz Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İskilip Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek vedalaşmak üzere öğrenci ve öğretim elemanlarımızla bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, öğrencilerimize yönelik yaptığı konuşmada, Meslek Yüksekokullarının önemine değinerek ülkemizin geleceğinin mesleki eğitimden geçtiğini belirtti. Rektörümüz, “Meslek hayatınızda edindiğiniz bilgileri güçlendirerek inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz. Sizlerin başarısı Hitit Üniversitesi’nin başarısıdır” diyerek öğrencilerimize başarılar diledi.

Üniversitemizdeki tüm başarıların sağlanan huzurlu ve motive edici çalışma ortamıyla akademik ve idari personelimizin oluşturduğu sinerjinin ürünü olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Alkan, ortaya çıkan bu başarı tablosunun oluşmasına katkıda bulunan tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ederek vedalaştı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alkan, konuşmasının devamında “İskilip Meslek Yüksekokulumuzun bugüne gelmesindeki katkılarından dolayı başta hükumetimiz olmak üzere emeği geçen bürokratlarımıza ve gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. 17 Mayıs sonrası göreve gelecek olan rektör arkadaşımız ve yönetiminin yaptığımız çalışmaların üzerine yenilerini ekleyerek İskilip Meslek Yüksekokulu’nu daha iyi seviyeye getireceğine inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

Rektörümüzden İskilip Meslek Yüksekokulu’na Veda Ziyareti