Doç. Dr. M. Murat Baykam, Ürolojik Cerrahi Derneğinin Orta Karadeniz Şubesi Başkanlığına Seçildi

03 Nisan 19

Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. M. Murat Baykam, 27.03.2019 tarihinde Ürolojik Cerrahi Derneğinin Orta Karadeniz Şubesi Başkanlığına seçilmiştir.

Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop ve Ordu illerini kapsayan ve 67 tane üroloji uzmanının üye olduğu dernek her ay düzenli olarak konferanslar ve eğitim programları düzenlemekte, Orta Karadeniz Bölgesi üroloji hekimlerinin eğitimine katkıda bulunmakta ve sosyal açıdan da bir araya gelmelerini ve karşılıklı olarak mesleki sorunlarını paylaşmalarını sağlamaktadır. Doç. Dr. M. Murat Baykam’a görevinde başarılar dileriz.