"İş Arama Becerileri ve Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri" Semineri Gerçekleştirildi

30 Nisan 19

Fakültemiz Abdullah Ozulu Konferans Salonunda İşkur personeli  İş ve Meslek Danışmanı Ahu Özbek tarafından "İş Arama Becerileri ve Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri" semineri gerçekleştirildi. Fakültemiz öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerde bireylerin iş arama süreçlerinde yaptıkları hatalar ve bu hataların nasıl düzeltilmesi gerektiği hakkında bilgi verilmesinin yanı sıra özgeçmiş hazırlama teknikleri hakkında detaylı bilgiler öğrencilerimizle paylaşıldı. Oldukça verimli geçen seminerin sonunda Ahu Özbek'e Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsa Sarı tarafından yapmış olduğu seminer dolayısıyla teşekkür belgesi takdim edildi.