Resim Bölümü Öğrencilerinden Bahar Gibi Bir Açılış

30 Nisan 19

Hitit Üniversitesi 2019 Yılı Bahar Etkinlikleri kapsamında Fakültemiz Resim Bölümü tarafından düzenlenen “Bahara Merhaba Karma Resim Sergisi”nin açılış töreni 29 Nisan 2019 tarihinde Üniversitemiz Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Resim Bölümü 1. sınıf öğrencilerimizin pastel boya ile yapılan vazoda çiçekler temalı natürmort çalışmalarının yer aldığı serginin açılışı oldukça renkli bir atmosferde gerçekleşti.

Resim Bölümü öğrencilerimizin çalışmaları, izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanırken, sergiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Mustafa Bıyık; akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı. Rektör Yardımcılarımızın konuşmalarının ardından Fakültemiz Resim Bölümü Başkanı Doç. Dr. Pelin Avşar Karabaş, sergi hakkında katılımcılara bilgi verdi. Daha sonra hep birlikte öğrencilerin yapmış oldukları çalışmalar incelendi.

Sergi, sanatseverler tarafından 4 Mayıs 2019 tarihine kadar gezilebilecektir.